|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jirkap Pozorovatel
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 12:48 pm Předmět: MP Laser a PČR klasika Praha 7 |
|
|
Poslední měsíc usilovně kadý den měří MP laserem a státní klasikou na Praze 7, větinou v Holeovicích.
Střídají tak 4 místa, take se dá očekávat, kde můou být.. Na laser nulová detekce Bel 965CZ. Dostali mě
na 50 jsem jel 109 km/hod takové maskování co pouili jsem jetě neviděl
v parku mezi chodníkem a stromy
Bohuel detektor opět ani nepípnul.
Take kdo projídí Holeovicemi v Praze, dejte si pozor
v pondělí sepíi místa kde větinou jsou. _________________ Bel Vector 965 (CZ) v Peugeotu 406 :-)
TomTom+Poi v Nokii E65
Radary.cz - nick djj
Naposledy upravil jirkap dne čt listopad 08, 2007 5:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 1:55 pm Předmět: Re: MP Laser a PČR klasika Praha 7 |
|
|
jirkap napsal: | Dnes mě dostali
na 50 jsem jel 109 km/hod takové maskování co pouili jsem jetě neviděl
v parku mezi chodníkem a stromy
|
Take MP s laserem tě dostala? A kde přesně to bylo? Hoď souřadnice. A jak jsi to vyřeil? _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 9:27 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem jel "Rychlou elvou" a řidič se přiznal, e ji má 6 bodíků... Prý ho změřili v 03, 30 na známém místě Na Frantiku a v noci také u Podolské vodárny směrem z centra...take laser pracuje i v noci na výbornou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkap Pozorovatel
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 2:07 am Předmět: |
|
|
Začal něco plácat o vysoké pokutě přes 15 tis Kč
Pak 6 bodu a sebrání ŘP.
Po 5 minutách rozhovoru mě poádal, abych opustil auto
Závěr: nepřiel jsem o ádný bod a jen o celkem malou finanční částku
 _________________ Bel Vector 965 (CZ) v Peugeotu 406 :-)
TomTom+Poi v Nokii E65
Radary.cz - nick djj
Naposledy upravil jirkap dne čt listopad 08, 2007 5:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkap Pozorovatel
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 2:09 am Předmět: |
|
|
Jinak souřadnice, kde jsem byl změřen: 50°6'29.059"N, 14°26'53.928"E _________________ Bel Vector 965 (CZ) v Peugeotu 406 :-)
TomTom+Poi v Nokii E65
Radary.cz - nick djj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: po listopad 05, 2007 11:02 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, zes napsal kdy, kde a jakym zpusobem se to vyresilo, docela riskujes....alespon nespecifikuj den, jinak vis co... _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 1:23 pm Předmět: |
|
|
Tak koukam, asi zacnu uvazovat po nejakym jammeru, jelikoz tam jezdim casto, ale nikdy jsem laser nevidel, sice nejezdim jako ty rychle, jen okolo 100km/h.. :-). Takze musim pormyslet jaky jammer bude nejlepsi pro Fabku RS a aspon budu mit zase na chvilinku klidek..:-). Ale rikam si, ze kdyz clovek ma jammer a oni mu to prokazou, myslim, ze prokazani je celkem lehke, kdyz nezmeri, tak je tam nejaka pokuta?? Nevite kolik? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: po listopad 05, 2007 6:02 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Tak koukam, asi zacnu uvazovat po nejakym jammeru, jelikoz tam jezdim casto, ale nikdy jsem laser nevidel, sice nejezdim jako ty rychle, jen okolo 100km/h.. :-). Takze musim pormyslet jaky jammer bude nejlepsi pro Fabku RS a aspon budu mit zase na chvilinku klidek..:-). Ale rikam si, ze kdyz clovek ma jammer a oni mu to prokazou, myslim, ze prokazani je celkem lehke, kdyz nezmeri, tak je tam nejaka pokuta?? Nevite kolik? |
Ono neni zase tak lehky zmerit a kdyz reagujes rychle a rusicku vypnes, stihnes zpomalit. Jen blazen to necha zapnuty a projede kolem nich se vztycenym prstem.
A kdyz te prece videli zpomalit? Vsiml sis jich, tak jsi zpomalil, je to zakazany? _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SteveO Člen klubu

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 10:36 am Předmět: Prukaznost |
|
|
Jj, taky si nemyslim ze prokazat POUZIVANI jammeru je jednoduche, pokud se pletu, tak me opravte... Ale je zakazano pouzivat zarizeni, ktera rusi ci ovlivnuji atd. A policie nema ani jeden laser, ktery napise ze byl jammovan, a nenapada mi jine zarizeni, ktere by pouzivat mohla aby ti ihned na miste prokazala ze toto zarizeni pouzivas. A to, ze te zmeri o vetrinku nebo dve pozdeji nez ostani auta, to snad neni dukaz. Samozrejme, ze mas namontovane nehomologovane zarizeni, to je ale vec jina a s rusenim ci ovlivnovani to nema IMHO nic spolecneho.
Btw, na praze 7 opravdu nelenosi, predevcirem na Nabr. kpt Jarose, smer od centra primo proti te rovince, V1 pipnul az tak 80-100m pred nima, i kdyz na me koukali tak aspon 500m, ale asi nemerili... Nastesti ty zluty vesticky videt jsou, ale taky premyslim o jammeru, takze dalsi otakza, spis AL nebo Laser Interceptor? _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 12:34 pm Předmět: Re: Prukaznost |
|
|
SteveO napsal: | Btw, na praze 7 opravdu nelenosi, predevcirem na Nabr. kpt Jarose, smer od centra primo proti te rovince |
Chlapi, tohle je potřeba hlásit - například na radary.cz - a se o tom dozvíme. A do toho někdo nevlítne. A taky můeme testovat. ;-) _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|