|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 11:35 am Předmět: virus |
|
|
Ve vlaknu LASER pro PCR mi avast nasel 2 viry.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 3:07 pm Předmět: |
|
|
Tomu nerozumím??? Něco jsi ztahoval? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 3:49 pm Předmět: |
|
|
Ne, jen jsem klikl na zobrazeni posledniho prispevku a antivir mi pri nacitani stranky vyhodil, ze tam jsou 2cervi, jmeno uz nevim. Tak jsem ukoncil nacitani stranky, cervy smaza a zkusil to znovu. Vysledek stejny. lNicmene ted mi to uz neukazuje, takze se zda, je to to uz v poradku. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 4:21 pm Předmět: |
|
|
NOD 32 mlčí. ádnej vir, čer, trojan, atd.
Myslím, e se ani nemusí nic stahovat, ale můe se stát e při natahování stránky do PC (co je vlastně taky stahování dat do PC) AVAST posoudí kód jako kodlivej. Jeden čas tím byl dost pověstnej a dělal to i při natahování indexové stránky www.seznam.cz
Avast je zdarma, tak mu občasné nálady musíte prominout  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
Taky to je planý poplach z html vir rozhodně obdret nelze, jedině pokud by byly povoleny nějaké prvky ActiveX, nebo scripty a ty by byly součástí stránky... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 5:54 pm Předmět: |
|
|
No tohle mi to proste vyhodilo, tak jsem chtel, abyste si dali bacha. Tim lip, ze to nic nebylo... jinak myslim, ze se jmenoval Malware, nebo tak nejak.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 6:04 pm Předmět: |
|
|
malware he vseobecny nazov pre skodlive programy. skontroluj si pocitac aj antispyware programom (spybot).. inak www.viry.cz u mna je tiez ticho (NOD 3.0) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|