Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cernohorsky.martin Pozorovatel
|
Zaslal: po leden 28, 2008 4:57 pm Předmět: konecne V1 vertikal |
|
|
Uz jsem taky vertikal, jen jestli nevadi odklon cca 5-10°? Zitra si asi zajedu na Opatovskou? Nebo jak je to na Cimicky, je aktivni pres den? Vim, ze se to uz resilo ale potreboval bych aktualni info diky moc... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: po leden 28, 2008 5:32 pm Předmět: |
|
|
Tak aktualni info mam... Z dneska... Cimicka stale v provozu 24h denne... A OPtaovska vcera cely den vypnuta, takze urcite doorucuji Cimickou, tam to je tutovka... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: út leden 29, 2008 1:26 pm Předmět: |
|
|
Dnes za minimalniho provozu otestovano na Cimicky a opravdu je detekce lepsi nez na slunecni clone o cca 70m. Parada ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: út leden 29, 2008 3:29 pm Předmět: |
|
|
detekce na vertikal se podobaly nasemu megatestu na Cimicky? Jen pro zajimavost....
Viz:
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: út leden 29, 2008 3:44 pm Předmět: |
|
|
Jojo, podobna na prijezdu stejny.
Na odjezdu jeste lepsi asi o 20m - jako Target 550 Euro...ale to uz muze byt aktualni dopravou...s testem jsem naprosto spokojenej, ted jestli to nechat dobastleny u leveho zrcatka nebo si poridit univerzalni drzak na PDA...kdyz jedu po kocicich hlavach, tak to docela trese s AR...chci ho mit jako v bavlnce ), kdyz se mi tak dobre odmenuje |
|
Návrat nahoru |
|
|
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: út leden 29, 2008 4:01 pm Předmět: |
|
|
cernohorsky.martin napsal: | Jojo, podobna na prijezdu stejny.
Na odjezdu jeste lepsi asi o 20m - jako Target 550 Euro...ale to uz muze byt aktualni dopravou...s testem jsem naprosto spokojenej, ted jestli to nechat dobastleny u leveho zrcatka nebo si poridit univerzalni drzak na PDA...kdyz jedu po kocicich hlavach, tak to docela trese s AR...chci ho mit jako v bavlnce ), kdyz se mi tak dobre odmenuje |
Pouij drák " gebič ", AR je jak v bavlnce _________________ Stealth ...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: út leden 29, 2008 4:08 pm Předmět: |
|
|
diesel napsal: | Pouij drák " gebič ", AR je jak v bavlnce |
Souhlasim, jednim slovem bavlnka!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: út leden 29, 2008 5:30 pm Předmět: |
|
|
Kdy u takový, tak kup nějaký obyčejný, buď to mají hypermarkety typu Globus za cca 2 kila nebo na Aukru od cca 130 Kč. Příp. " gebič " tě vyjde na cca 40,- Kč a jetě ho nemusí sundavat ( antiradar samozřejmě ) _________________ Stealth ...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: út leden 29, 2008 5:38 pm Předmět: |
|
|
diesel napsal: | Kdy u takový, tak kup nějaký obyčejný, buď to mají hypermarkety typu Globus za cca 2 kila nebo na Aukru od cca 130 Kč. Příp. " gebič " tě vyjde na cca 40,- Kč a jetě ho nemusí sundavat ( antiradar samozřejmě ) |
A jak ze je prichyceni na "gebič"? to je ten suchy zip? Uz jsem to tu prochazel a nejak se mi to vse spojilo... |
|
Návrat nahoru |
|
|
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: út leden 29, 2008 6:00 pm Předmět: |
|
|
cernohorsky.martin napsal: | diesel napsal: | Kdy u takový, tak kup nějaký obyčejný, buď to mají hypermarkety typu Globus za cca 2 kila nebo na Aukru od cca 130 Kč. Příp. " gebič " tě vyjde na cca 40,- Kč a jetě ho nemusí sundavat ( antiradar samozřejmě ) |
A jak ze je prichyceni na "gebič"? to je ten suchy zip? Uz jsem to tu prochazel a nejak se mi to vse spojilo... |
Napi gebičovi, pole fotky do SZ _________________ Stealth ...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: út leden 29, 2008 6:40 pm Předmět: vertikal |
|
|
Ja ho mam na vertikal u zpetnyho zrcatka, taky klidne poslu foto pro inspiraci :-) Docela trvalo nez jsem to vymyslel nejak aby to nebylo ohyzdne, pres pul skla a pritelkyni to nevadilo ;-) nakonec zkraceny PDA drzak + drzak na slunecni clonu bez toho plechu... A elektrina od svetla samozrejme. _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: st leden 30, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | taky zatím vertikál u zpětného zrcátka. a elektriku ze stropního osvětlení. s tím rozdílem e jsem pouil klasiky vertikální drák na přísvky ... |
No jo ale ty má BEL kde si někdo dal tu práci a drák vymyslel ale tady se jedna o V1 a myslim, ze klasickej drzak na PDA je solidni reseni
a treba TENTO DRÁK
udělá stejne dobrou sluzbu a je za par kacek. A to ze se V1 v nem obcas bude klepat zas az tolik neva.
Jinak Martine pak mas moznost jeste na Snaila a to mas uplne zadara _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|