Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ragamix Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: st únor 13, 2008 8:31 am Předmět: |
|
|
Dá se to realizovat i jinak... já mám v autě GPS (kniha jízd) a kdyby to viděla policie tak nevím... , jako větina řidičů, které vlastní tyto přístroje. Takový přístroj je jednoduché v yrobit a namontovat, data by předával při průjezdu bránou. Vsadím se, e o takovém návrhu se u jedná, je to levné, jednoduché a učinné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: st únor 13, 2008 6:31 pm Předmět: krabička |
|
|
Nj, narozeniny se blíí, to abych si nechal krabici od dortu a dokoupil alobal ... . _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
|
mikicz Pozorovatel
|
Zaslal: st únor 13, 2008 6:54 pm Předmět: |
|
|
no on je to docela dost velký objem dat, take by to mýtné bráně tak rychle nestihlo předat. něco jiného je několik bajtů ID krabičky a něco jiného pár desítek MB log. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: st únor 13, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
Alobal nepomůe neidentifikace zařízení = pokuta
Přenos MB není potřeba, jakmile projede bránou nastaví se max. rychlost a pak se jenom uloí její překročení tj. stačí pár desítek bajtů s informací kde, kdy a jaká byla rychlost - platí automaticky řidič, který musí do krabičky vloit svoji ID kartu (bez toho auto nenastartuje, nebo při projetí bránou upozorní policii včetně fotky auta). Pokud vygeneruje více nadměrné překročení rychlosti během jediné jízdy, můe jít rovnou odevzdat ŘP.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: st únor 13, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
uz prestane mam dojem ze som v sci-fi filme ktore tak nemam rad... _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: st únor 13, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
No tak na to můu jen říct: "no neříkal jsem to?!"
Akorát jsem to nečekal tak brzy _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
mikicz Pozorovatel
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
Josef: hele, jak to bylo s blokovanými mobily? prostě se patřičně upraví sw té jednotky, aby se chovala e je ve ok, vyplázne pár palackých a bude vechno v pořádku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 8:37 am Předmět: |
|
|
To by byla nuda K cemu by mi pak vsechny ty hracky byly? Jen vaha navic.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 8:40 am Předmět: |
|
|
Pisou tam, ze pri prekroceni rychlosti plynovy pedal zacne klast vetsi odpor.. To neni zadny velky problem, takova posilka zadarmo. Vedle tuhy spojky bude i tuhy plyn, no.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|