Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fugo Pozorovatel
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 5:56 am Předmět: úsekovky |
|
|
Důvod e nevidím úsekovky, a na mejl mě chodí zprávy e se tam něco děje? _________________ V1 3.863 vertikál
Blinder M20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 12:01 pm Předmět: |
|
|
Chyba systemu? Mne to dela taky. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fugo Pozorovatel
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 12:02 pm Předmět: |
|
|
to je nějaký divný, já spí myslel e soukromničíte _________________ V1 3.863 vertikál
Blinder M20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
Fugo napsal: | to je nějaký divný, já spí myslel e soukromničíte |
To mě taky napadlo, nějak se tu nic neděje - najednou _________________ Stealth ...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 1:01 pm Předmět: |
|
|
Tak kdyz jsme si rekli, ze lasery, usekovky a vse kolem nich resit z jistych duvodu nebudeme, je jasne, ze tim diskuse utrpi, protoze posledni dobou se meri laserem hodne casto. Ja si taky dycky hral nejradsi s novymi hrackami. Jinak mikrovlnne mereni, FP a obecne veci se zde resi dal. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fugo Pozorovatel
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 2:01 pm Předmět: |
|
|
no tak řeknu e to je schovaný a můe tam jen někdo , protoe kdyby tam nikdo nechodil nebo to bylo smázlý tak by mě nechodili mejly e se tam stala změna. _________________ V1 3.863 vertikál
Blinder M20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 5:56 pm Předmět: |
|
|
Já nevím jak ostatním, ale mě občas dorazí upozornění na mail ze sekce BEL a taky tam ve skutečnosti nic není. Já bych to v tomto případě Fugo jako soukromničení neviděl. Na úsekovkách jsem měl taky záznam na posílání nových příspěvků na email a mě nechodí vůbec nic.
Jo a to upozornění ze sekce BEL mi přijpadá e se to seklo přímo na seznam.cz. Neustále stejné potvrzení se stejným datumem a časem. Seznam Team ale na dotazy nereaguje
Fugo, diesel: no a jestli máte pocit e se tu najednou nic neděje, tak není nic snaího ne přispět svou trokou do mlýna. Nebo vás snad baví jen číst a chytat moudra? Chce se to zapojit!!! _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fugo Pozorovatel
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal jinde, tak rád přispěju ale bohuel se pohybuju v místě kde se nic moc nevyskytuje, ale kupř. v usekovkách bylo téma Liberec kde co jsem věděl jsem napsal, kdy vím tak se rád podělím . _________________ V1 3.863 vertikál
Blinder M20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
V pořádku Fugo to bylo myleno tak nějak celkově pro vechny dotazovatele s otázkou proč e se tu skoro nic neděje. Věř tomu, e já měl taky kolikrát pocit e se tu nic neděje a zvlá kdy jsem byl hodně čerstvej nováček (ne e bych teď nebyl ) tak jsem čekal kadej den co se tu objeví.
Stejně jako třeba teď nemá co sdělit ty a diesel, tak to můe být i u stálých členů fóra. Prostě ne kadej den se něco děje.
Ale jetě jednou dodávám: neber to přímo osobně - je to myleno pro vechny.
Nějaká témata byla smazána ale to nebrání nikomu navrhnout adminovi jiná témata. Ale s výběrem opatrně. Né e hned někdo navrhne zase úsekovky . Toto fórum není prostě klasické fórum. Nemusí to trvat dlouho a tahle diskuse můe být u mimo zákon, take i tak lze vysvětlit smazání nějakých témat. Prostě opatrnosti není nikdy nazbyt... no u to začíná znít skoro jako kázání a to bych nerad... take raděj končím _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|