Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dunato Kolemjdoucí
|
Zaslal: so září 15, 2007 10:13 pm Předmět: Manuál na V1 |
|
|
Ahoj vem..
Dostal jsem jako dárek od svého syna ijícího v USA detektor Valentine One.. Samozřejmě bez českého návodu. Přečetl jsem mnoho recenzí a příspěvků na fóru, ale návod jsem nikde nenael... co chápu s ohledem na prodejce..Snad se nejde někdo koho to nebude obtěovat a pomůe.
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: ne září 16, 2007 9:32 am Předmět: Re: Manuál na V1 |
|
|
dunato: Já sice Valentine ONE nemám, ale asi bude nejsnaí kdy návod přeloí synátor. Na stránkách výrobce je k dispozici pouze v angl. jazyce jeliko amíci jsou patrioti, tak je ani nezajímá monost, e by detektory mohli jít i do jiných koutů světa. Vím, e je to z nouzecnost, ale jestli byste potřeboval alespoň zhruba vědět co v tom návodu je a syn by na překlad neměl čas a chu, tak zkuste pouít překladač (PC translator 2007) a myslím, e by jak tak mohlo být srozumitelné co tím autor chtěl říct. Abyste nemusel manuál do PC přepisovat ručně, tak tady je ke staení v digitální podobě http://www.valentine1.com/Moreinfo/pdf/V1OwnersManual_2005-i5.pdf _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
dunato Kolemjdoucí
|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:54 pm Předmět: |
|
|
Oběma Vám moc děkuji za pomoc...detektor jsem nastavil podle Vaich rad a myslím, e funguje tak jak má. Na ten překlad, abych se dověděl víc si budu muset najít čas a nebo snad se mi ho podaří sehnat.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
sMartin Nováček
|
Zaslal: so září 22, 2007 10:48 pm Předmět: |
|
|
Ano, v ceskem navodu se toho vazne tolik nedozvite Potreboval jsem detektor hlavne otestovat, takze do navodu jsem jen nahlednul, ale je dobre zpracovan - jsou tam i tipy jak postupovat pri konfliktu s policistou, pouzivane pasma v evrope, popr. cetnost pouziti jednotlivych tipu radaru. Hezke cteni, ale na forech byvaji casto hodnotnejsi informace |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
sMartin Nováček
|
Zaslal: út září 25, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
Jo, blbe jsem se vyjadril. Jsou tam dve knizecky - manual a brozura. Na cteni zatim nebyl cas, jen jsem to "proletel" |
|
Návrat nahoru |
|
|
kubiss Návtěvník
|
Zaslal: ne leden 27, 2008 3:07 pm Předmět: |
|
|
ahoj! k tomu manualu taky si myslim ze nei potreba díky ödkazu na nastaveni..
ale: reknete mi na co je ten krouek pod tlacitkem
a co znamenaji ty pismena a cisla v nastavovani
protoze kdyz neco detekuje tak to preskakuje jsem si obcas vsiml bud 1 nebo 1 apod..
díky za objasnění.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fugo Pozorovatel
|
Zaslal: ne leden 27, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
krouek pod hlavním knoflíkem slouí k nastavení hlasitosti po stisknutí mute, čísla při běném provozu hlásí snad kolik radarů V1 zachytil a bude to asi včetně odrazů. jinak není patný pohledat na netu, pan google pracuje za nás _________________ V1 3.863 vertikál
Blinder M20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
Karlik008 napsal: | Dobry den,
prosim Vas o radu z USA jsem si privezl antiradar V1 a po prenastaveni na evropsky mod se mi na displeji zobrazuje E,u,r,P,o,P,u. Muzete mi prosim napsat co to znamena. Chtel bych si uz tady v CR koupit druhy, ale jsem trosku zaskoceny jestli jsou V1 dobre pro CR.
Dekuji za odpoved |
emc napsal: | Dobrý den.
Podporu poskytuji pouze mým zákazníkům.
Objednáte-li si u mě ten druhý kousek, pak není problém.
Navíc detektor budete mít správně nastaven, odzkouen a se zárukou 24 měsíců.
Bohuel takto poloený dotaz (s nabídkou poptávky) je účelový. |
Chcete mu někdo poradit?
|
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | Navíc detektor budete mít správně nastaven, odzkouen a se zárukou 24 měsíců.
|
Tak to odzkouseni by me vazne zajimalo! Jako ze se kazdy kus V1 testuje na radarech s frekvencemi 34.00 a 34.30 GHz? Nebo ma nekdo (krome me a Roberts) imitator s 34.00 GHz a 34.30 GHz? _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 3:07 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | Tak to odzkouseni by me vazne zajimalo! Jako ze se kazdy kus V1 testuje na radarech s frekvencemi 34.00 a 34.30 GHz? |
Jo jo, naházím je do krabice a vezmu je na výlet. Není to sice tak pohodlné, jako imitátor, ale alespoň nějaké přezkouení.
Uznávám, e zveřejnění detailního návodu byla blbost.
Večer to nějak zakamufluju pod skrytý odkaz, aby nebylo tak moc na očích.
kodím tím nejen sobě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|