Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ragamix Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: st leden 30, 2008 6:33 pm Předmět: Re: Předvoláme vechny vae osoby blízké, hrozí řidičům poli |
|
|
Pokud pracuje s takovým materiálem, který se částečně vyskytuje na AR, pak je to velmi obtíné. Já se kolikrát divím, e někteří vůbec dostali řidičák a jsou schopni alespoň nějak vyhodnotiti aktuální situaci na komunikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mikicz Pozorovatel
|
Zaslal: st leden 30, 2008 7:01 pm Předmět: |
|
|
já bych je nechal a se bojí první iniciativní blb, co by tohle zkusil by byl pár měsíců bez prémií, a by musel vem předvolaným vyplatit cestovní náhrady a ulou mzdu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt leden 31, 2008 11:00 pm Předmět: |
|
|
Vdy je to jednoduché - auto řídila osoba mě známá, je to Li Ion Chi, adresu si můete vybrat sami
Tím je pro mě věc skončená a police má monost hledat dotyčnou osobu...
http://www.yellowpages.co.th/newyp/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 12:16 pm Předmět: |
|
|
Josefe, Josefe, nechtěj, abych se v tobě zklamal. Základem je ODMÍTNOUT podat vysvětlení s odkazem na přísluný paragraf přísluného zákona (závisí od toho, s kým v danou chvíli komunikuje). Nech si druhá strana seene sama relevantní důkazy, kdo v danou dobu řídil. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
A jaký v tom je rozdíl? Pokud schválí to, e za pokuty odpovídá majitel vozidla, pokud neurčí osobu, která řídila, k čemu pak bude mlčení? |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 5:30 pm Předmět: |
|
|
Navrhovat mohou experti co chtějí, ale jsem v nějakém současném stavu a zde je nejlepí se do ničeho nezamotávat a pouít odmítnutí. A přijde čas, tak se bude měnit postup, ale v současnosti je toto nejrychlejí, nejefektivnějí a zatím nenapadnutelné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 6:07 pm Předmět: |
|
|
Chudáci ti kteří nemají osobu blízkou, resp. jak to dopadne, kdy ani jedna osoba blízká nemá řidičák? To je myslím problém.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
mikicz Pozorovatel
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
Josef: kadý má osobu blízkou a jestli má řidičák bych neřeil... u se to tu (i jinde) probíralo 100x. odvolávat se na osobu blízkou je kravina, zásadně se odmítá podat vysvětlení, bez dalích komentářů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 6:25 pm Předmět: |
|
|
aky problem? o dovod viac ze nechces povedat kto soferoval (kedze teoreticky mohol soferovat bez vodicaku). aj tak je najlepsie odmietnut vypoved ako pise pepek a hotovo _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
Moná jsem to přehlédl, jak se řeí to, kdy je k dispozici foto a řidič tvrdí, e na té fotce není on a odmítá dál vypovídat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
mikicz Pozorovatel
|
Zaslal: so únor 02, 2008 11:27 am Předmět: |
|
|
osoba blízká je kadý, jeho újmu bys pocioval jako újmu vlastní (definice zákona). take i chlap z hospody od vedlejího stolu můe být osoba blízká, protoe kdy ho práskne, dostane přes hubu a tuhle újmu rozhodně pocítí |
|
Návrat nahoru |
|
|
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 12:25 pm Předmět: |
|
|
Robert a mikicz - nemáte pravdu. Viz
Osoba blízká
Ve smyslu ust. § 68 odst. 4) zákona o přestupcích se osobou blízkou rozumí příbuzný v pokolení přímém, osvojitel, osvojenec, manel a partner. Jiné osoby v poměru rodinném nebo obdobném se pokládají za osoby sobě navzájem blízké jen tehdy, kdyby újmu, kterou utrpěla jedna z nich, druhá právem pociovala jako újmu vlastní.
Jde vyuít i toto, ale opatrně - např. kdo mi dokáe, kdo je můj partner, e ? _________________ Stealth ...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 2:41 pm Předmět: |
|
|
Zkusím to jetě doupřesnit - pokud ten kamarád z 5.třídy a chlap od vedlejího stolu je 4%-ní stejně jako osoba dotčená a je to její partner, tak také spadá do definice "osoby blízké". Toto by platilo i o opačném pohlaví. Vdy u přece navíc toto upravuje zákon o registrovaném partnerství.
btw. Opakuji to pořád dokola - uívání osoby blízké je zbytečné přidělávání si práce. Prostě odmítnu podat vysvětlení a TEČKA. NIC VÍC, NIC MÍŇ. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|